Keurslager Harry en Rika

Harry en Rika keurslager

Welkom

In augustus 1995 zijn we klein begonnen met onze slagerij.
Ondertussen is ze uitgegroeid tot wat ze nu is.

Door jarenlange ervaring hebben we ons opgewerkt tot één van de beste en bekendste slagerijen van Gent met als specialiteit eerste keus kwaliteitsvlees, bereide gerechten, koude schotels, frisse salades, gezonde maaltijden, végétarische gerechten, belegde broodjes voor de gewone student maar ook een ruim assortiment ovenvers gebakken broodjes voor party’s en meetings, alsook ons assortiment fingerfood en aperitiefglaasjes.

Daarnaast hebben we ook een groot assortiment kleine gerechtjes, koude en warme buffetten, menu’s, barbecues,… kortom: heb je een familie- of bedrijfsfeest, dan kan je steeds bij ons terecht.

Samen met een jong en enthousiast team van medewerkers hechten we er veel belang aan dat alles met de grootste zorg afgewerkt wordt.

We werken ook steeds met verse seizoensgebonden ingrediënten die ons dagelijks geleverd worden.

Onze creativiteit zorgt voor leuke trendy gerechtjes die een streling voor het oog zijn. Op deze website vindt u talrijke suggesties waarmee we u van dienst kunnen zijn.

We maken ook graag tijd vrij om, samen met u, uw wensen en behoeftes uitgebreid te bespreken en op maat een aangepast voorstel aan te bieden, want iedere party is toch een beetje anders. Samen komen we altijd tot nog betere ideeën.

Vanaf 40 personen verzorgen we op alle dagen, met uitzondering van zon- en feestdagen,  recepties, walking dinners, koffiebreaks, lunchbuffetten, barbecues met bediening, eventueel volgens een speciaal thema, hoe dan ook van a tot z volgens uw wensen.  Hiervoor maken wij graag een voorstel op maat, afgestemd op uw wensen en het beschikbare budget.

Prijzen geldig vanaf 1 augustus 2016

Met culinaire groeten
Keurslager Harry en Rika

 lijn

printenPrinten  TerugVorige pagina

Bestel je broodje

Meer weetjes en foto's
op facebook

Harry & Rika op Facebook

Keurslager Harry en Rika | Bijlokevest 2 | 9000 Gent | BE0586.962.935
Tel. 09 225 56 68 | Fax. 09 225 90 01 | info@harryenrika.be