Beste klant,

Vanaf 10/1/2022 bedienen we jullie uit onze foodtruck aan de poort met belegde broodjes & soep. Ondertussen krijgt de winkelruimte een make-over en starten we vanaf 24/1/2022 met ons nieuw verhaal

Harry en Rika en hun team.

broodjes bestellen

Harry en Rika

Culinaire groeten

In augustus 1995 zijn we klein begonnen met onze slagerij. Ondertussen is ze uitgegroeid tot wat ze nu is, dit jaar vieren we dus ons 25-jarig bestaan.

Door jarenlange ervaring hebben we ons opgewerkt tot één van de beste en bekendste slagerijen van Gent met als specialiteit eerste keus kwaliteitsvlees, bereide gerechten, koude schotels, frisse salades, gezonde maaltijden, vegetarische gerechten, belegde broodjes voor de gewone student maar ook een ruim assortiment ovenvers gebakken broodjes voor party’s en meetings, en ons assortiment fingerfood en aperitiefglaasjes.

Daarnaast hebben we een groot assortiment kleine gerechtjes, koude en warme buffetten, menu’s, barbecues,… kortom: heb je een familie- of bedrijfsfeest, dan kan je steeds bij ons terecht .

 

Alle informatie i.v.m allergenen kan u verkrijgen in de winkel. Prijzen geldig vanaf 1 augustus 2020

 

Glutenvrij, Lactose vrij, allergenen vrij

 

Beste klant

Al jaren behalen we als Keurslager een A-licentie.
Dat is de hoogste onderscheiding die men als Keurslager kan bekomen. Het behalen van die A-licentie is de kroon op het werk voor mezelf en mijn medewerkers.

Maar daar stopt het voor ons niet: wij behaalden dit jaar een “Smiley”, het label dat aan voedingsbedrijven wordt uitgereikt als ze beschikken over een gevalideerd autocontrolesysteem dat voldoet aan de hoogste normen van de wetgeving over de voedselveiligheid. Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) reikt het label uit indien aan alle voorwaarden voldaan wordt.

smiley

 

We kregen deze smiley na een zeer uitgebreide inspectieaudit. Een extern controleorgaan bekeek het volledige productieproces.

De smiley toont aan dat we in onze Keurslagerij steeds op een veilige en hygiënische manier werken en dat we een sluitend controlesysteem hebben om de voedselveiligheid te bewaken. De belangrijkste punten voor het extern inspectiebureau zijn temperatuurbeheersing, hygiëne, voedseltraceerbaarheid en kwaliteit.

Ons label is geldig tot 2022 en moet dan opnieuw behaald worden. Maar dat wil niet zeggen dat we ondertussen stil zitten. Ons autocontrolesysteem zorgt ervoor dat we op elk moment kunnen zorgen voor een kwaliteitsvol product.

Wij zijn dan ook terecht fier op onze Smiley, omdat dit een erkenning is voor ons systeem en een beloning voor het harde werken voor het hele team.

Keurslager Harry & Rika

 

Contact

Keurslager Harry en Rika
Bijlokevest 2, 9000 Gent
  info@harryenrika.be
  09 225 56 68
 09 225 90 01
BE0715.940.964

Openingsuren

Van maandag tot en met vrijdag:
08.00 tot 18.30 u, doorlopend
Woensdag: 08.00 tot 13.30 u
Zaterdag: 08.00 tot 13.00 u
Gesloten op woensdagnamiddag, zaterdagnamiddag en zondag.

BTW-tarief

Alle prijzen zijn BTW inbegrepen.

Facebook
Instagram
keurslager

Kwaliteit, elke dag opnieuw

keurslager

De website van Harry en Rika maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD