Healthy in Style

Healthy in StyleOm je lichaam alles te geven wat het nodig heeft, is het belangrijk om te kiezen voor een natuurlijke en evenwichtige voeding.

Natuurlijk: geen (over)bewerkte producten zoals bijvoorbeeld witte granen en geraffineerde suiker.

Evenwichtig en gevarieerd wijst op het feit dat je mag eten uit elke voedselgroep, dus ook koolhydraten en vetten, zolang je een gezonde keuze maakt.

Healthy in style combineert twee voedingsfilosofieën: de samenstelling van je maaltijd en het eten van pure ingrediënten.

1)Wanneer je koolhydraten en vetten combineert in een maaltijd heeft je lichaam het moeilijker om alles correct te verteren. Het verteren kost teveel energie en je lichaam kiest ervoor om de aanwezige vetten op te slaan als vetreserves. Het is dus beter om vetten en koolhydraten niet te combineren in eenzelfde maaltijd. Dit zorgt ervoor dat je spijsvertering veel vlotter verloopt. Je lichaam gebruikt alle voedingsstoffen en legt geen overtollige reserves aan.

2) Bij de keuze voor natuurlijke, pure voeding zijn het vooral de geraffineerde koolhydraten die worden vermeden. Geraffineerde voedingsmiddelen komen niet voor in de natuur. Het zijn dikwijls overbewerkte producten die al hun goede eigenschappen als vitamines en vezels zijn verloren in het ingrijpende productieproces. Bovendien beroven ze je lichaam van essentiële voedingsstoffen om te verteren en werken ze heel verslavend.

Healthy in Style
Healthy in Style
Healthy in Style

Bij echt gezonde voeding komt wel wat kijken. Gelukkig doen wij graag het werk voor jou. Met ons nieuwe aanbod "Healthy in Style" is "geen tijd om gezond te koken" alvast geen excuus meer.

Healthy in Style maaltijdsoep: 500g, voor één persoon. Een goed vullende vegetarische soep in verschillende uitvoeringen. Samengesteld uit 100g peulvruchten, 150g ongemixte groenten en 250g heerlijk aromatische soep of bouillon.

Healthy in Style dagschotel: vis, vlees of vegetarisch. 

Twee mogelijkheden:

1) Een vetarme maaltijd van 500g bestaande uit: volkoren granen/pasta met veel groenten (en soms mager vlees).
2) Een maaltijd van 500g met gezonde vetten: rijkelijk veel groenten en soms een beetje peulvruchten met vlees, vis of kaas.

Healthy in Style “Yummie in my Tummy”: 
500g gezonde salade in een pot: vis, vlees of vegetarisch. 
Een samenstelling van 120g volkorengranen, peulvruchten of volkorenpasta. Aangevuld met veel verse rauwe en/of ovengebakken groentjes en vlees, vis of kaas. En bovendien vergezeld van een heerlijk, homemade en verantwoord potje saus op basis van kikkererwten, pesto, vruchtenpuree of Griekse yoghurt.

Healthy in Style dieetsoep: 
1 liter vetarme en vegetarische tomatensoep met weinig calorieën. Lekker gekruid, gemixt en bovendien volledig allergenenvrij.

Healthy in Style light dagschotel:
Een vetarme dagschotel van 500g met weinig calorieën. Bestaat uit ½de vers gestoomde of ovengebakken groenten, ¼de volkoren granen of peulvruchten en ¼de magere vis of vlees afgewerkt met een groentecoulis en verse kruiden.

Healthy in style wrap:
Een leuk alternatief voor een belegd broodje maar met veel minder koolhydraten. Rijkelijk belegd met het aanbod van de dag en met vis, vlees of kaas. 

 

Contact

Keurslager Harry en Rika
Bijlokevest 2, 9000 Gent
  info@harryenrika.be
  09 225 56 68
 09 225 90 01
BE0715.940.964

Openingsuren

Van maandag tot en met vrijdag:
08.00 tot 18.30 u, doorlopend
Woensdag: 08.00 tot 13.30 u
Zaterdag: 08.00 tot 13.00 u
Gesloten op woensdagnamiddag, zaterdagnamiddag en zondag.

BTW-tarief

Alle prijzen zijn BTW inbegrepen.

Facebook
Instagram
keurslager

Kwaliteit, elke dag opnieuw

keurslager

De website van Harry en Rika maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD